Kasutasin Nami-nami retsepti. Muudatuse viisin sisse šokolaadi kasutamise osas, sufleed teen küll tumeda šokolaadiga nagu siingi tegelikult ette nähtud aga hetkel oli kodus ainult piimašokolaad, pähklitükkidega. See sobis jälle suurepäraselt kuna retseptis olid pähklid. Suhkrut lisasin ka vähem kui ette nähtud, nagunii tumedat šokolaadi ei kasutanud, mida suhkur tasandab.
Vaja läheb
200g toasooja võid
200g tumedat šokolaadi (mina kasutasin pähklitega piimašokolaadi ja väga hea maitse)
3 muna
120g suhkrut
100g nisujahu
0.5 tl soola
0.5 tl vanilliekstrakti
Valmistamine
Vooderda 24x24 cm koogivorm (mina kasutasin 20x24cm vormi) küpsetuspaberiga ning pane ahi 170˚C peale kuumenema.
Sulata või ja šokolaad vesivannil.
Vahusta munad ja suhkur miksriga. Lisa šokolaadi-võisegu ja sega ühtlaseks.
Lisa jahu, sool ja vanilliekstrakt, sega ühtlaseks.
Kalla tainas vormi ning küpseta 170kraadises ahjus 30-35 minutit. Kook peaks pealt tunduma kuiv.
Süüa sobib soojalt või jahtunuklt. Lõika ruutudeks.
Õiged brownied on seest natuke niisked.
Lisa jahu, sool ja vanilliekstrakt, sega ühtlaseks.
Kalla tainas vormi ning küpseta 170kraadises ahjus 30-35 minutit. Kook peaks pealt tunduma kuiv.
Süüa sobib soojalt või jahtunuklt. Lõika ruutudeks.
Õiged brownied on seest natuke niisked.
No comments:
Post a Comment