Järgmise rabarberikoogi retsept pärineb Nami-Nami arhiivist.
Vaja läheb:
Põhi
100gr võid
0.5 dl suhkrut
50gr hapukoort
1 muna
3 dl jahu
Täidis
250 gr hapukoort
3 spl suhkrut
1 muna
Rabarberitükid
Valmistamine:
Vahusta toasoe või suhkruga. Sega juurde hapukoor, muna ning ja sega tainas ühtlaseks.
Suru tainas võitatud 24 cm lahtikäiva vormi põhjale ja servadele.
Sega hapukoor, suhkur ja muna omavahel ning kalla vormi.
Kata tükeldatud rabarbriga ning soovi korral lisa suhkrut.
Küpseta 200kraadi juures umbes 30 minutit, kuni tainas on kuldne ja täidis hüübinud.
Lase veidi vormis jahtuda, siis libista ettevaatlikult koogialusele.
Kõige parem küpsetamise päeval.
No comments:
Post a Comment