
Vaja läheb:
3 toasooja munavalget
1 dl suhkrut
1 dl vahukoort
marju
Valmistamine
Kuumuta ahi 170 kraadini.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks, lisa suhkur osade kaupa, vahusta.
Tõsta või pritsi munavalgevaht küpsetuspaberile (võib ette joonistada ringid) nii, et servad oleksid kõrgemad.
Alanda kuumus 110ºCni ja tõsta beseed ahju. Küpseta (vastavalt ahjule) 1.5 tundi. Kui katsudes tundub pehme, ei ole valmis. Jahtudes kuivab ka natuke.
Jahuta jättes beseed ahju ja ava ahjuuks irvakile.
Vahusta rõõsk koor. (Mina teen alati suhkruta, võib lisada suhkrut). Purusta pooled marjad ja sega vahukoore hulka, sega.
Tõsta vahukoor beseedele, kõige peale marjad.
No comments:
Post a Comment